آلمان کمک نظامی برای اوکراین را به هشت میلیارد یورو می‌رساند

ولودیمیر زلنسکی اخیرا از کشورهای غربی درخواست کرده بود درصورتی که امکان کمک مالی به این کشور را ندارند، مقداری پول به اوکراین قرض بدهند

یک منبع سیاسی در برلین روز یکشنبه اعلام کرد ائتلاف دولتی اولاف شولتس، صدراعظم آلمان، موافقت کرده است کمک نظامی این کشور به اوکراین در سال آینده را دو برابر کند و آن را به هشت میلیارد یورو برساند.

به گزارش رویترز، این منبع افزود: «در صورت تصویب این طرح در پارلمان، جایی که احزاب حامی شولتس اکثریت را در اختیار دارند، بودجه دفاعی آلمان به ۲.۱ درصد تولید ناخالص داخلی می‌رسد و از دو درصدی که همه اعضای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) بر آن تعهد کرده بودند، فراتر می‌رود.»

روزنامه آلمانی بیلد نیز نوشت که کمیته مشترک آلمان قرار است چهار میلیارد یورو اضافی را تصویب کند.

آندریاس شوارتز، عضو پارلمان آلمان، درباره افزایش کمک نظامی به اوکراین گفت: «دوبرابر کردن هزینه‌های نظامی هم کار درست و هم اقدامی واجب است.»

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

او تاکید کرد: «با این اقدام، ما بر تعهدمان برای حمایت از اوکراین تاکید خواهیم کرد. در عین حال، این واقعیت که ما همچنان قادر خواهیم بود به تعهداتمان در ناتو عمل کنیم، موفقیت بزرگ ائتلاف ما است.»

مقام‌های‌ ارشد ایالات متحده به‌تازگی از تلاش‌های آمریکا و اروپا برای مذاکره با روسیه به منظور صلح و پایان دادن به جنگ اوکراین خبر دادند؛ اتفاقی که انتقاد کی‌یف را به همراه داشت. اوکراین از متحدانش به دلیل درخواست از این کشور برای مذاکره با روسیه انتقاد کرد و گفت آن‌ها یا «گمراه شده‌اند» یا از آنچه می‌گذرد، «ناآگاه»اند.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین، که انتقاد غرب مبنی بر کندی ضدحمله‌ این کشور را رد کرده، اخیرا از کشورهای غربی خواسته است در صورتی که امکان کمک مالی به این کشور را ندارند، مقداری پول قرض بدهند.

رئیس‌جمهوری اوکراین که در نزدیک به یک سال و نیم گذشته از حمایت تمام‌عیار غرب برخوردار بوده، خواستار ادامه این کمک‌ها است. او که نیروهایش در خط مقدم نبرد با سربازان روسیه زمستان دیگری در پیش دارند، می‌خواهد سامانه‌های دفاع هوایی کشورش را در برابر موشک‌ها و پهپادهای روسیه تقویت کند و برای افزایش آتش توپخانه‌اش به منظور عقب راندن نیروهای روسی مهمات لازم را فراهم آورد.

دولت آمریکا که در یک سال و نیم گذشته نزدیک به ۴۴ میلیارد دلار بودجه به تامین ده‌ها دستگاه تانک، هزاران راکت و میلیون‌ها گلوله و مهمات جنگی برای اوکراین اختصاص داده، اکنون برای ادامه این کمک‌رسانی با دشواری‌های جدی روبرو است.

با افزایش گمانه‌زنی‌ها در مورد عقب‌نشینی آمریکا از ادامه حمایت مالی و نظامی از اوکراین، رهبران اروپایی که همواره به متحدشان در آن ‌سوی اقیانوس اطلس امید بسته بودند، اکنون با این پرسش جدی مواجه‌اند که چگونه می‌توانند این خلا را پر کرد.

هم‌زمان با چشم‌انداز تیره‌و‌تار ادامه کمک‌های متحدان اوکراین، والری زالوژنی، فرمانده ستاد کل ارتش این کشور، در مقاله‌ای از «بن‌بست» در درگیری‌ها در میدان نبرد با روسیه خبر داد و نوشت که جنگ به «نبردی ایستا و فرسایشی» تبدیل می‌‌شود که می‌تواند مسکو را در تقویت قدرت نظامی یاری کند.

بیشتر از جهان